Winschoter Tafeltennis Club WTTC

WTTC Agenda

Dec 2013 Terug naar huidige maand Feb 2014
Datum Evenementen in Januari 2014 Info
14.01.2014 Clubkampioenschappen Dubbel

Op dinsdag 14 januari aanstaande worden de jaarlijkse clubkampioenschappen dubbelen gehouden! Tijdig aanmelden bij Harm Jan Wolterman!
17.01.2014 Groninger Kampioenschappen

Op 17, 18 en 19 januari 2014 wordt in de sportzalen van het Dollard College aan de Stikkerlaan te Winschoten de Groninger Tafeltennis Kampioenschappen gehouden. TTV Oldambt heeft NTTB Noord, de Groninger afdeling van de Nederlandse Tafeltennis Bond, toegezegd het toernooi de komende drie jaar te organiseren.

Aan deze driedaagse kampioenschappen doen maar liefst 320 tafeltennissers uit de provincie mee. Op 17 januari starten 70 veteranen. Ongeveer 100 jeugdspelers strijden op zaterdag 18 januari om de hoogste eer terwijl naar schatting 150 senioren dit doen op zondag 19 januari.

Om het publiek topsport te bieden zal aan het programma van de provinciale kampioenschappen een nieuw fenomeen worden toegevoegd. Op uitnodiging worden topspe(e)l(st)ers uit Nederland en Duitsland naar Winschoten gehaald om in een aparte klasse de strijd aan te gaan. Nieuw is dat het publiek de spectaculaire wedstrijden in de zaal vlakbij de centre-courts kan volgen. Daarnaast zullen er bij de ingang, in de gangen en in de zaal stands worden opgesteld om het publiek zoveel mogelijk informatie te verstrekken over de sport zelf en alles wat daarbij komt kijken.Link
Lijst van alle evenementen