Winschoter Tafeltennis Club WTTC

WTTC Agenda

Feb 2010 Terug naar huidige maand Apr 2010
Datum Evenementen in Maart 2010 Info
20.03.2010 Dollardtoernooi Finsterwolde

Beste sportvrienden,

Op zaterdag 20 maart 2010 organiseert tafeltennisvereniging de Finster uit Finsterwolde haar jaarlijkse Dollardtoernooi voor senioren. Het toernooi staat bekend als sportief en gezellig, waarbij teams bestaande uit 2 spelers de strijd aan gaan. Tussen de middag is er traditiegetrouw soep met broodjes.

Al weer voor de derde keer wordt het toernooi gehouden in de sporthal van MSB de Hardenberg, Hardenberg 5 in Finsterwolde (www.sportcentrumdehardenberg.nl). Vorige jaren waren de reacties op het toernooi en de locatie uitsluitend positief. We zullen ervoor zorgen dat het toernooi uiterlijk om 16 uur is afgelopen. Ook dit jaar wordt er een zaalverloting georganiseerd waarbij prachtige prijzen te winnen zijn.

Het toernooi zal weer groot(s) van opzet zijn. We hebben dit jaar plaats voor 30 tot maximaal 40 teams (60 tot 80 spelers). Bij voorkeur als team opgeven. Als dit niet lukt dan is het ook mogelijk, dat wij een partner voor je zoeken. Er wordt gespeeld in alle afdelingsklassen; noordelijke divisie t/m 6e klasse.

De uiterste datum van opgave voor het toernooi is zaterdag 6 maart 2010. Wacht niet te lang met opgeven, want VOL = VOL!

Opgeven kan via jan.kolthof@planet.nl of via h.j.dusseljee@home.nl Voor opgave of meer informatie kun je ook bellen met Jan Kolthof (0597-333052) of met Harm Jacob Dusseljee (0597-331766).

Gegevens m.b.t. het toernooi kort samengevat:


  • Toernooileiding; -Jaap Lode en het bestuur van de Finster

  • Plaats; - MSB de Hardenberg, Hardenberg 5, Finsterwolde, tel. 0597 - 331640

  • Aanvang; - 9.30 uur (graag aanwezig om 9.00 uur)

  • Einde; - ca. 16.00 uur

  • Lunch; - soep met broodjes (is bij het inschrijfgeld inbegrepen)

  • Inschrijfgeld; - € 10,- per persoon (te betalen op de dag zelf)

  • Speelwijze; - per klasse in 1 poule van 4 team

  • Klassen; - noordelijke 1e divisie t/m 6e klasse

  • Licentiepas; - niet nodig

  • Prijzen; - 2 per poule


Wij hopen van harte op jullie komst.

Namens het bestuur van de Finster,

Harm Jacob Dusseljee en Jan Kolthof.
27.03.2010 Huis van voor de sport (Sporthal Winschoten) "Aangepast sporten"

Op 27 maart organiseer het huis voor de sport Groningen in samenwerking met de sporthalbeheerder van de sporthal in Winschoten een dag aangepast sporten. Op deze dag staan de  sporten voor minder valide mensen centraal. Ook willen we de valide mensen kennis laten maken met de minder valide sporten. Tijdens deze dag zullen verschillende sporten aan bod komen zoals zitvolleybal, rolstoelbasketbal, e-hockey en tafeltennis. Aangezien tafeltennis jullie sport is willen wij vragen of jullie op deze dag ook willen komen. Voor tafeltennis hebben we niemand minder dan Tonnie Heijnen uitgenodigd om te komen. Tonnie heeft al aan 2 Para Olympische spelen mee gedaan en heeft in 2004 goud gewonnen in de landen dubbel. Daarnaast heeft hij verschillende medailles gewonnen op EK’s en WK’s. Voor jullie is de vraag of jullie enkele spelers willen laten komen om bijvoorbeeld tegen Tonnie te spelen en te ervaren hoe het is om tegen iemand te spelen die beperkt is. Misschien ligt er ook voor jullie een uitdaging om tafeltennis aan te bieden voor sporters die minder valide zijn.

 

Wat betreft de dag weten we nog niet precies hoe deze eruit gaat zien. We willen eerst inventariseren wie er allemaal komen en wat we gaan doen. Daarom deze informatieve mail om er achter te komen of jullie open staan om aan deze dag deel te nemen.

Link
Lijst van alle evenementen