Winschoter Tafeltennis Club WTTC

WTTC Agenda

Apr 2010 Terug naar huidige maand Jun 2010
Datum Evenementen in Mei 2010 Info
15.05.2010 Idéfix toernooi

Beste tafeltennisliefhebbers,

 

Op zaterdag 15 mei 2010 is Groningen voor de 34ste keer het toneel voor het ontzettend gezellige Idéfix toernooi. De studenten van G.S.T.T.V. Idéfix zullen weer hun uiterste best doen om er voor iedereen een geslaagde dag van te maken. Het toernooi staat bekend als een groot, gezellig en sportief toernooi, waar je veel wedstrijden kan spelen tegen veel tegenstanders. Net als elk jaar zullen er weer bijzondere prijzen worden uitgereikt, waarmee het zeker een toernooi wordt om nooit te vergeten!

 

Ook dit jaar staan er weer 45 tafels op jou te wachten om bespeeld te worden. Er is plek voor jong en oud, voor beginners en gevorderden uit alle afdelingen van Nederland. Je zal in een zo groot mogelijke, passende poule geplaatst worden die zoveel mogelijk aansluit op je eigen speelsterkte. In zowel het enkel- als het dubbeltoernooi zal er voor de prijzen gespeeld worden.

 

In de bijlage zijn de inschrijfformulieren, de poster en de convocatie te vinden. Ik verzoek jullie om de uitnodiging onder de leden te verspreiden en om de inschrijfformulieren en de poster ergens centraal op te hangen. De sluitingsdatum voor de inschrijvingen is 17 april. Kijk voor meer informatie op www.gsttvidefix.nl/idefixtoernooi.

 

Schrijf je nu in voor het Idéfix toernooi en maak de unieke sfeer mee die alleen een studententafeltennisvereniging kan creëren.  

 

Graag tot ziens op het Idéfix Toernooi,Link
Lijst van alle evenementen