Winschoter Tafeltennis Club WTTC

 

Partnertoernooi 2017 

Partnertoernooi, een apart toernooi!

 

Op dinsdagavond 10 Januari werd het jaarlijkse Partnertoernooi bij WTTC gehouden. Wederom een succes. De 6de tafel was zeker nodig, zodat iedereen zich kon meten met zijn of haar tegenstander(ster). Een tafeltennisser gekoppeld aan een niet-tafeltennisser, dat geeft een leuk effect. De spelregels zijn meestal niet zo goed bekend. Tellen, opletten, en nog een bal raken, dan noem je al 3 dingen op waar ondergetekende ook wel eens een probleem mee heeft… Vooral het dubbelspel met het wisselen (opvangen of opslaan) en om de 2 punten serveren…, tja, dat levert wel eens wat kleine probleempjes op!

Er werd fel gestreden, de uiteindelijke winnaars waren Ester, die met Ronald speelde gevolgd door Henk en Rein. Een 3de plek was er voor Jan S. en Sebastiaan.

Na een genoeglijke avond ging het licht pas tegen 00.00 uur uit in de zaal aan de Jachtlaan.

Vanaf maandag 23 januari begint de competitie weer dus wens ik iedereen veel plezier en vooral veel succes! We zijn te vinden op: http://wttc-winschoten.nl  en daar klik je met één muisklik door naar Facebook, en vergeet www.oostgrunn.nl ook niet!